Eerste wielertraining op DTS baan.

Monday 18 May 2020

Sportpark Kalverhoek, DTS baan.

Ook de wielertrainingen gaan weer van start, maar toch ook met beperkingen als gevolg van het nog altijd aanwezige Coronavirus (Covid-19).

Op maandag 18 mei starten ook de fietstrainingen bij DTS weer. Voor de proefles leden en kinderen zonder eigen fiets zijn er leenfietsen beschikbaar voor €5 per keer. Als je hiervan gebruik wilt maken, dit dan graag even van tevoren aangeven bij Chris vanwege beperkte beschikbaarheid.
Jeugd olv van Sven-Yvo en Leo: t/m 12 jaar, 18.00-19.00
Groep Gerrit/Jan: 13 t/m 18 jaar, 19.00-20.30

Maatregelen i.v.m. Coronavirus

We zijn heel blij dat we de trainingen weer kunnen hervatten, maar er zijn ook een paar dingen waar we rekening mee moeten houden om te zorgen dat we kunnen blijven sporten samen. De algemene regels vind je in dit bestand (pdf). Daarnaast vragen we de ouders/verzorgers dit protocol (pdf) goed door te nemen. Voor sporters t/m 18 jaar gelden de regels zoals hier (pdf) beschreven.

Over het algemeen gelden de regels zoals we die inmiddels allemaal goed kennen:

  • Gebruik je gezonde verstand.
  • Kom niet als je verkouden bent, benauwd, of last hebt van hoesten en/of koorts. Kom ook niet als iemand in je huishouden koorts heeft of positief getest is op COVID19.
  • Neem je eigen bidon mee, de kantines zijn gesloten!
  • Was voor en na de training thuis goed je handen met water en zeep.
  • Voor iedereen boven de 12 geldt nog altijd 1.5m afstand houden. Jeugd onder 12 jaar hoeft onderling geen afstand te houden, maar wel van de trainers.

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief