Selectie

Als je talent en ambitie hebt om zo goed mogelijk te schaatsen nodigen we je uit voor onze clubselectie. Hierin word je extra gestimuleerd en begeleid in je ontwikkeling binnen de wedstrijdsport. We willen je helpen om je technische en prestatieniveau te verhogen en je voor te bereiden op doorstroming naar hogere selecties zoals de baanselectie. Ook zou het prachtig zijn als je je kan kwalificeren voor een Gewestelijk kampioenschap, regionaal kampioenschap of een Nederlands Kampioenschap.

De clubselectie is voor de junioren C/B/A, Neo senioren en senioren die hebben voldaan aan de CF en/of YF-normen of die de potentie hebben om die normen te behalen. Ook je ambitie om door gerichte training in deze selectiegroep door te willen groeien binnen de schaatssport speelt daarbij een rol.

Selectienormen:

Selectieleden mogen onder de navolgende voorwaarden gesponsorde kleding dragen tijdens wedstrijden.

Voor de selectie met CF normen is het duidelijk, hiervoor geldt:

  • Leden moeten minimaal 2 jaar lid zijn
  • Leden moeten hun CF punten hebben gehaald (evt verwijzing naar wat CF punten zijn)
  • Selectieleden tot 17 jaar per krijgen een gesponsord lycra wedstrijdpak in bruikleen (zolang er een contract met een sponsor is)
  • Selectieleden die ouder dan 17 jaar op 1 juli krijgen een gesponsord Rubber Speedpak op maat in bruikleen (zolang er een contract met een sponsor is)
  • Kleding is in bruikleen en blijft ten alle tijden van de vereniging
  • Voorwaarden zoals beschreven in contractovereenkomst: getekend bij ontvangst van kleding.

 

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief