Skeelertraining

Skeeleren is de sport die het dichts in de buurt van onze schaatsbeweging komt. Skeeleren is daarom heel geschikt om de schaatstechniek te verbeteren. Veel bekende schaatsers zijn met inline-skaten begonnen en doen het ernaast. Daarom biedt STG in de zomerperiode skeelertraining. Het trainen van je bochtentechniek staat centraal tijdens deze training. Onderstaande filmpjes geven je een beeld van onze skeelertrainingen, zowel binnen als buiten.

LET OP: Naast skeelers of inline skates heb je een valhelm nodig. Overige bescherming zoals knie-, pols- en elleboogbescherming is naar eigen keuze. Waar? Skeelerbaan De Purmerring in Purmerend. Zie agenda of nieuws [links toevoegen] Wanneer? Zondagochtend van april tot en met september 10:30 – 11:30 uur voor de jongeren t/m junioren C 11:30 – 12:30 uur voor de ouderen vanaf junioren B.

Voor de liefhebbers is er nu ook een trainingsschema voor de inline skaters. Om een indruk te krijgen wat we zoal doen zie hier een trainingsschema van het seizoen 2019.

Inline Skate programma 2019

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief