Erkend Leerbedrijf

STG Zaanstreek biedt continue aandacht aan de opleiding, begeleiding en instructie van het trainerscorps. Als lid kun je bij ons doorgroeien tot trainer.
We zijn een officieel erkend leerbedrijf BBS. Dat betekent dat we leerlingen en studenten begeleiden bij het praktijkgedeelte van hun opleiding tot sport- en bewegingsleider tot en met niveau 3. Onder voorwaarden financiert STG Zaanstreek je KNSB opleidingen tot (jeugd-)schaatsleider en -coach.

Ons trainerscorps bestaat uit 19 trainers die een erkende KNSB opleiding hebben gevolgd, variërend van Schaatsbegeleider tot schaatstrainer/-coach niveau 3 en 4. Elke trainer houdt zijn trainersdeskundigheid op peil. Onderling worden clinics of workshops georganiseerd om de nieuwste trainingsinzichten te bespreken en te integreren in het trainingsbeleid. Een aantal trainers hebben zich gespecialiseerd in het trainen van jeugd en selectie. Als trainer coach je ook bij wedstrijden.

Schaatsbegeleider of trainer/coach worden is een goede investering in jezelf. En ook in onze vereniging. Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze trainerscoördinator.

 

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief