Sponsoring

Uw bijdrage maakt schaatsen betaalbaar
STG Zaanstreek wil zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de oer-hollandse sport. We begeleiden met onze veelzijdige trainingen de schaatsers naar zo goed mogelijke prestaties. Om het schaatsen laagdrempelig te houden is de contributie van onze vereniging laag gehouden. De KNSB schaatsabonnementen op de kunstijsbaan, het materiaal en kleding maken de schaatssport echter tot een relatief dure sport. Daarom zijn we blij met elke sponsorbijdrage.

Steun extra activiteiten en talentondersteuning
Met de financiële ondersteuning kunnen we extra clubactiviteiten en trainingskampen organiseren en wedstrijdijs huren. Daarnaast investeren we graag in onze talenten. Jeugd met talent én ambitie krijgt bij ons extra faciliteiten. Ook investeren zijzelf veel in hun sport. Met een selectiesponsor kunnen wij hen faciliteren met wedstrijdkleding en extra trainingsmogelijkheden. Zij vormen een visitekaartje voor onze vereniging én uw bedrijf.

Extra exposure voor uw bedrijf – wat bieden wij u? We hebben diverse aantrekkelijk sponsorpakketten samengesteld.  Deze variëren van een bescheiden naar een royaal pakket. Enkele voorbeelden:

  • Advertentie en interview in ons clubblad De Ronding;
  • Vaste link naar uw bedrijf op deze site en onze facebookpagina;
  • Reclame tijdens een groot STG evenement;
  • Snelle selectie-wedstrijdpakken met uw bedrijfsnaam erop;
  • Schaatsclinic of andere sportief event voor het personeel door een topschaatser van onze club.

We gaan graag met u in gesprek over een pakket dat ook voor uw bedrijf aantrekkelijk is. Download hier de Mediakaart 2020-2021 (PDF)

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief