Lid worden

Als schaatsen je passie is, zit je goed bij STG Zaanstreek.
Of je nu 8, 18, 38 of 58 bent, als lid kun je meedoen aan alle zomer- en wintertrainingen: schaatsen, skeeleren, wielrennen, trainen in de duinen en in de zaal. Ook zijn er veel leuke clubactiviteiten waar je als lid gratis of voor een sterk gereduceerd bedrag aan mee kan doen. Daarnaast kun je meedoen aan de KNSB schaatswedstrijden. Je betaalt een jaarlijkse contributie die we bewust heel laag houden.

Kosten lidmaatschap
De contributie voor het lidmaatschap van STG Zaanstreek bedraagt voor seizoen 2023 – 2024

 • € 74,00 per jaar voor Jeugdleden tot 15 jaar (geboren op of ná 1-7-2008)
 • € 94,00 per jaar voor Leden vanaf 15 jaar (geboren vóór 1-7-2008)

Voor de schaatstrainingen heb je naast ons lidmaatschap ook een IJsabonnement van de KNSB nodig. Om wedstrijden te rijden heb je een KNSB wedstrijdlicentie nodig. We trainen in moderne clubkleding die je via onze site kunt bestellen. We vertellen je hier alles over en hopen dat je lid gaat worden.

Wil je meteen lid worden?
Meld je via onderstaand formulier aan. Je krijgt dan een bevestigingsmail en de secretaris zal snel met je contact opnemen. Welkom bij de club! Wil je meer informatie? Bel of mail ons dan even!

Toelichting
Het lidmaatschap van STG Zaanstreek geldt van 1 juli tot en met 30 juni. Word je later in het seizoen lid dan wordt naar rato van het aantal maanden contributie geheven. Het lidmaatschap loopt automatisch door tenzij op tijd wordt afgemeld. De contributie wordt via een automatische incasso geïnd. Als financiën een te hoge drempel vormt, kijk dan eens op Meedoen Zaanstad. ‘Meedoen Zaanstad’ maakt het mogelijk dat kinderen uit gezinnen met lage inkomens kunnen sporten. STG Zaanstreek is aangesloten bij Meedoen Zaanstad. En mocht dit niet voldoende oplossing bieden, neem dan contact met ons op.

Aanmeldformulier

(Heb je problemen met het aanmeldformulier, mail dan alle gevraagde gegevens rechtstreeks naar ledenadministratie@stg-zaanstreek.nl.)

 

  *Ik geef mij op als lid van STG Zaanstreek en verklaar bekend te zijn met de Privacy Policy zoals beschreven op de web pagina https://www.stg-zaanstreek.nl/lidmaatschap/hoe-gaan-we-om-met-persoonsgegevens/

  *Nieuw lid jonger dan 18 jaar? Ondertekening is gedaan door ouder, verzorger of wettelijke voogd, bij de rubriek 'Naam rekeninghouder'. Bij kinderen (jonger dan 16 jaar) verklaar ik als ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger akkoord te zijn voor het verwerken van de persoonsgegevens conform de Privacy Policy van STG Zaanstreek.

  *Voor de betaling van de contributie machtig ik* hierbij STG Zaanstreek om dit ieder jaar te incasseren van de bovenstaande rekeningnummer.

  219

  Clubblad De Ronding

  STG Nieuwsbrief