Jan van der Hoorn Marathon competitie 1 Cat.1 – Cat.2

Monday 12 October 2020

IJsbaan Haarlem

Beste marathonschaatsers,

Ondanks alle maatregelen rondom het coronavirus, kan IJsbaan Haarlem dit seizoen zijn deuren weer gewoon openen. Alle sporten, zowel binnen als buiten worden weer toegestaan door de regering en het NOC*NSF. We zullen ons wel aan het corona protocollen zoals deze gelden op de ijsbaan Haarlem moeten houden. De Covid-19 protocollen van zowel IJsbaan Haarlem als de Baancommissie Haarlem zijn te vinden op de respectievelijke websites: www.ijsbaanhaarlem.nl en www.bchaarlem.nl .

De marathon competities op maandagavond kunnen ook weer van start gaan. Het is verplicht om je daarvoor in te schrijven op https://inschrijven.schaatsen.nl/ .  Je schrijft je daar eenmalig in voor de gehele marathoncompetitie Haarlem 2020-2021.

Om drukte in de juryruimte te voorkomen i.v.m. de coronamaatregelen verzoeken wij het inschrijfgeld van € 20,00 voor aanvang van de wedstrijd over te maken op onze bankrekening: NL 70 INGB 0008 9454 58 t.n.v. MARATHON COMMISSIE. Of je schrijft je in voor één wedstrijd, dit kost € 5,00 (plus daglicentie). Ook deelnemers zonder abonnement maar met een baankaart voor Haarlem kunnen inschrijven. Inschrijving is mogelijk gedurende het gehele seizoen, tot 1 dag voor elke wedstrijd.

Vergeet niet je transponder te registreren in mijn.knsb.nl. We hebben bovendien een mooie sponsor en naamgever voor de marathoncompetitie gevonden: Jan van der Hoorn, de schaats-, skeeler- en triatlon specialist! Deze zorgt voor veel leuke extra prijzen!

De schaatsers die aan het zesbanen toernooi willen meedoen kunnen zich aanmelden bij Tjeerd Kooij via: marathon@bchaarlem.nl .

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief