IJsabonnementen KNSB

Om onze schaatstrainingen te volgen heb je een IJsabonnement nodig. We trainen in de wintermaanden op de kunstijsbanen in Haarlem (thuisbaan) en Amsterdam. Onze trainingstijden op Haarlem en Amsterdam vind je op de pagina Schaatstraining.

  • Als je wilt trainen én wedstrijden rijden, kies je voor een wedstrijdabonnement. Je hebt daarbij ook een wedstrijdlicentie van de KNSB nodig.
  • Als je alleen wilt trainen op een KNSB-trainingsuur, kies je voor een trainingsabonnement. Je hebt geen licentie nodig.

Je kunt meerdere abonnementen afnemen, een volgend abonnement op dezelfde ijsbaan is goedkoper. De abonnementen worden elektronisch op de persoonlijke toegangspas gezet. Eenmalige aanschafkosten van deze pas zijn € 6,00 (Haarlem) of € 6,00 (Amsterdam). De kosten voor de abonnementen worden per Ideal door STG Zaanstreek en doorbetaald aan de baanvereniging.

Kosten IJsabonnementen

Kunstijsbaan Haarlem seizoen 2023-2024

Categorie Wedstrijdabonnement Trainingsabonnement Vervolgabonnement
Pupillen, 12 jaar en jonger € 144,20 € 133,90 €  77,25
Junioren, 13 t/m 18 jaar € 179,25 € 149,35 €  77,25
Vanaf 19 jaar € 237,95 € 218,40 € 108,15

Kunstijsbaan Amsterdam seizoen 2023-2024

Categorie Wedstrijdabonnement Trainingsabonnement Vervolgabonnement
Pupillen, 12 jaar en jonger € 130.- € 130,- € 125,-
Junioren, 13 t/m 16 jaar € 147,- € 147,- € 125,-
Vanaf 17 jaar € 204,- € 204,- € 155,-

Aanvragen IJsabonnement

Je vraagt en betaald via onderstaande link bij ons de ijsabonnementen van je keuze aan. Wij regelen vervolgens de abonnementen bij de baanvereniging van Haarlem en/of Amsterdam.

Aanvraagmodule ijsabonnement

 

 

Tips bij het aanvragen:

  • Per lid vraag je een abonnement aan. Je kan per keer (één of meerdere) abonnementen per baan aanvragen. Wil je ook voor de andere ijsbaan een abonnement aanvragen, vul dan opnieuw het formulier in;
  • Selecteer wedstrijdabonnement indien je zowel een wedstrijd- als trainingsabonnement wilt;
  • kies vervolgens de trainingsdag en het tijdstip. Je kan meerdere abonnementen en tijdstippen toevoegen;
  • Indien je nog geen elektronische toegangskaart hebt van de ijsbaan, dan kan je deze tevens aanvragen. Indien reeds in bezit, dan wordt je abonnement automatisch aan je toegangskaart toegevoegd;
  • Van de secretaris heb je een KNSB relatienummer ontvangen. Als je dit nummer kwijt bent, kun je dat opvragen bij de penningmeester;
  • Verricht de betaling met behulp van Ideal. Alleen na ontvangst van de betaling wordt de aanvraag in behandeling genomen. Je ontvangt een bevestigingsmail dat de betaling is ontvangen. Pas na een bevestigingsmail van Jos de Lange is je aanvraag definitief.
  • Het aanvragen van de abonnement(en) kan tot en met 31 augustus. Mocht je toch nog een abonnement na die datum willen aanvragen of wijzigen neem dan contact op met Jos de Lange (Jos.delange@stg-zaanstreek.nl);
  • Andere vragen gerelateerd aan hoe deze aanvraagmodule werkt, kunnen je stellen aan schaatsabonnementen@stg-zaanstreek.nl.

 

 

 

 

Clubblad De Ronding

STG Nieuwsbrief